Een woord van dank

Gepubliceerd door Eveline op

De afgelopen maanden heb ik veel geschreven over de samenleving waar ik in geloof. Over waardevolle zorg en het belang van cultuur. Over mijn kijk op een dienstbare overheid die de verhalen van mensen in de samenleving centraal stelt. Maar bovenal over de opgave voor de samenleving om te werken aan steeds een stukje meer samen.

Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft, dank voor de warme en bemoedigende woorden die ik de aflopen maanden heb mogen ontvangen, dank voor alle nieuwe ontmoetingen en dank aan alle vrijwilligers die naast me stonden.

Ook na vandaag blijf ik iedere dag weer hard werken voor steeds een stukje meer samen.
Omdat ik ervan overtuigd ben dat het kan.

Eveline Tijmstra

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *