McDonald’s en Gemeente Purmerend slaan handen ineen voor een schone omgeving

Gepubliceerd door Eveline op

Een schone leefomgeving is belangrijk. Medewerkers van de gemeente in de wijken doen er samen met meer dan 400 vrijwilligers veel aan om de stad schoon te houden. Daarnaast is in de afgelopen jaren de samenwerking aangegaan met alle middelbare scholen en een aantal basisscholen om gezamenlijk de omgeving schoon te houden. Met de ondertekening van het convenant met McDonald’s zetten we weer een volgende stap in de aanpak tegen zwerfafval. McDonald’s is de eerste partner uit het bedrijfsleven die de aanpak van zwerfafval tot gezamenlijk doel stelt. 

Het schoonhouden van de omgeving is iets waar de medewerkers van McDonald’s zich elke dag voor inzetten. Begin dit jaar is door McDonald’s een mobiele afvalzuiger aangeschaft voor nog grondigere reiniging. Daarnaast zijn er op het eigen terrein en op de naastgelegen carpoollocatie ook meer bakken geplaatst. 

Het convenant dat we samen tekenden vormt een belangrijke nieuwe stap, waarmee de aanpak van zwerfafval nog verder wordt uitgebreid. Ik hoop dat er nog vele partijen volgen met wie we samen de aanpak nog verder kunnen uitbreiden.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *