Meet & Greet Staatssecretaris Mona Keijzer op 30 oktober 2020

Gepubliceerd door Eveline op

VIPP staat voor Vrouwen In de Purmerendse Politiek. Een samenwerking tussen alle politieke partijen dat een paar jaar geleden ontstaan is met het gezamenlijke doel om vrouwen enthousiasmeren en activeren om politiek actief te worden.

Zelf vind ik het belangrijk dat de gemeenteraad een goede afspiegeling is van de stad. De participatie van vrouwen daarin is belangrijk. De diversiteit van volksvertegenwoordigers verhoogt de kwaliteit en de effectiviteit van een gemeenteraad. Een divers samengesteld team dat onderwerpen vanuit verschillende kanten bekijkt en daar het debat over voert komt tot betere besluiten voor de samenleving.

VIPP’s organiseert op 30 oktober om 17.00 uur een Meet & Greet Staatssecretaris Mona Keijzer (digitaal). Heb je je als vrouw wel eens afgevraagd of de politiek misschien iets voor jou is? Of ben je benieuwd hoe je raadslid, wethouder of Tweede Kamerlid kunt worden? Dan is deze Meet & Greet echt iets voor jou! Als succesvolle vrouw in de politiek kan Mona je alles vertellen over de route die zij afgelegd heeft van raadslid, wethouder, Tweede Kamerlid naar Staatssecretaris.

Meld je aan en stuur je vraag in!

Aanmelden door een mail te sturen naar: vippspurmerend@hotmail.com

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *