NKTonline.nl

Gepubliceerd door Eveline op

De NKT Theaterschool is al meer dan twintig jaar een plek waar 700 jongeren tussen de 4 en 21 jaar oud wekelijks leren zingen, dansen en acteren. Om leerling te worden van de NKT Theaterschool hoef je geen audities te doen of moeilijke toelatingsexamens. Iedereen is welkom, want in iedereen schuilt talent.

Omdat het NKT voorlopig haar deuren moet sluiten in verband met het Corona virus hebben docenten en medewerkers van het NKT in een record-tempo het lesprogramma voor de komende weken een op een andere manier invulling gegeven. Leerlingen kunnen de NKT lessen gewoon vanuit hun huiskamer volgen. Zingen, dansen en acteren met de docenten via de filmpjes en bestanden op een speciaal daarvoor ingerichte website. Ook worden de leerlingen daar uitgedaagd met leuke challenges.

Thuisblijven en afstand houden is noodzakelijk, maar soms best saai. Daarom worden er ‘Feel good-momentjes’ gecreëerd op de facebookpagina.Daar vind je allerlei leuke posts van docenten die bijzondere filmpjes hebben geplaatst. Je wordt er gegarandeerd blij van! Wil je weten hoe dit eruit ziet? Bekijk dan de Facebookpagina: www.facebook.com/NKTTheaterschool

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de theaterschool, bekijk dan hun website: www.nkt.nl

Lees de volgende keer over het aanbod van Wherelant in coronatijd.  Ken je andere initiatieven waar ik digitaal of telefonisch een kijkje moet gaan nemen? Laat het mij dan weten in de comments.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *