Op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer #29

Gepubliceerd door Eveline op

Op 27 oktober is de concept kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen gepubliceerd en ik sta inmiddels op plek 29! Ik kan het bijna nog niet geloven.

Mijn inspiratie en motivatie voor de politiek krijg ik van de verhalen van mensen. Mijn nieuwsgierigheid te willen weten hoe iets werkt is groot. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat de ander beweegt. Vaak ben ik op pad, ga ik langs bij inwoners, of op werkbezoek bij culturele instellingen. Ik werk zij aan zij met de ambtenaren die de openbare ruimte in de stad onderhouden. Voor mij maakt het niet uit of je een directeur van een grote organisatie bent, of iemand die het groenonderhoud doet in de stad. Van beide kun je veel leren, waardoor je écht weet wat er speelt en wat er nodig is. Hiermee kan je mensen met elkaar verbinden. Verbinding leggen tussen inwoners en het stadhuis, tussen maatschappelijke instellingen en tussen politiek en samenleving. Dat laatste mag in de landelijke politiek nog wel wat meer gebeuren.

Twee jaar geleden ben ik gaan schrijven en vloggen over deze bezoeken, zodat ik de waardevolle verhalen van al deze mensen kan overbrengen op anderen. Er gebeurt zoveel moois, laten we daar vaker bij stil staan. Dat mijn interesse in de ander wordt gewaardeerd, blijkt uit de prachtige reacties die ik ontvang naar aanleiding van de ontmoetingen. Voor mij zijn dit de grootste complimenten die ik kan krijgen. Dit is waarvoor ik het doe, voor de mensen. Nu voor de mensen in mijn eigen stad, in mijn regio, in mijn Provincie. Wie weet straks voor alle mensen in Nederland als volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer.

Wil je mij volgen in mijn route naar de verkiezingen in maart 2021? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal

Of volg mij via:
Twitter
Instagram
LinkedIn

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *