Het CDA Pakt Door!

Gepubliceerd door Eveline op

Vanuit H20, de grootste esport campus uit Europa, kunt u het gesprek aangaan met dé kandidaten uit deze regio Mona Keijzer en Eveline Tijmstra. Dit digitale event vindt plaats op zaterdag 13 maart van 10:00 – 11:00 uur onder leiding van presentator Mick Smits.

Onder het motto “Het CDA Pakt Door!” sluit het CDA op zaterdag 13 maart 2021 de week af met de laatste digitale verkiezingsbijeenkomst live vanuit H20 Esports Campus te Purmerend. De uitzending vindt plaats door middel van livestream en zal vanaf  10:00 uur tot 11:00 uur te volgen zijn via het Youtubekanaal van H20 Esports. Zie onderstaande link:  https://www.youtube.com/channel/UCMBQA2NOXSf7lNCHZ6AQvCw/featured

Mona Keijzer, demissionair staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat, en Eveline Tijmstra, wethouder gemeente Purmerend, zullen in een informele setting ingaan op voor de regio Zaanstreek-Waterland  belangrijke thema’s. Hierbij valt te denken aan jeugd & ouderenzorg, woningbouw, regionale economie & toerisme, energietransitie, glasvezel in het buitengebied. Beiden staan  op de kieslijst bij de Tweede Kamerverkiezingen. Mona en Eveline zullen tijdens de uitzending stevig politiek aan de tand worden gevoeld door de welbekende presentator van RTV Purmerend Mick Smits. Volg het lokale CDA via Facebook en Instagram voor de laatste updates.

CDA regio Zaanstreek-Waterland

Mona Keijzer heeft Nederlands recht en bestuurskunde gestudeerd. Na verschillende wethouderschappen trad zij in 2012 toe tot de Tweede Kamer. Vanaf 2017 is zij staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat. Ze is verantwoordelijk voor het Midden-en Kleinbedrijf, ondernemerschap, start- en scale-up beleid, mededingingsbeleid, consumentenzaken, post, ruimtevaart, innovatie en topsectoren, telecom en regiobeleid zoals voor de regio Zaanstreek-Waterland. Mona: “Dat zijn portefeuilles die iedere Nederlander aangaan. Iedereen is consument, en 7 op de 10 Nederlanders hebben een baan binnen een MKB-bedrijf. Zij zijn het fundament van onze economie.”

Eveline Tijmstra heeft Cultureel Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na jaren gewerkt te hebben als adviseur op het brede sociale domein is zij in 2016 wethouder geworden in Purmernd. Haar inspiratie voor de politiek vormen de verhalen van inwoners uit deze regio. Eveline: “Dit jaar hebben we gemerkt hoe we elkaar kunnen missen als dichtbij door corona niet meer kan. Iedereen heeft behoefte aan gewoon contact, ondersteuning, hulp en gezelschap. Vol overtuiging zet ik mij in voor een samenleving waarin we naar elkaar omzien en waar iedereen meetelt.

Mick Smits is een jonge presentator, dagspreker en acteur. Toen Mick in 2015 voor het eerst op televisie kwam in het NPO3 programma PaulsPuberKookShow wist hij het zeker. Televisie maken is wat hij wilt. Naast dat Mick veel evenementen presenteert, is hij ook een vast gezicht bij RTV Purmerend. In juni 2019 ontving hij de Award voor Presentatie-Talent van alle (260) lokale omroepen in Nederland.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *