Rennen voor hulphond Michelle #gezinvoorgezin

Gepubliceerd door Eveline op

Mads is een klasgenootje van Lieke, onze oudste dochter. Zijn moeder Michelle is ziek. Erg ziek. Maar ook onzichtbaar ziek. Zij heeft chronische sarcoïdose in haar lymfe. Een ziekte die dagelijks zorgt voor heftige pijnaanvallen en plotseling flauwvallen. Een medicijn voor de ziekte is er op dit moment niet. Door haar ziekte kan ze eigenlijk niet meer alleen zijn. Een hulphond kan haar leven weer wat kleur geven en haar wereld weer wat groter maken. De hulphond kan het flauwvallen signaleren en hulp inschakelen als dat nodig is. Met de hond kunnen haar man en zoon Mads ook geruster van huis gaan. Michelle heeft al heel veel gedaan om geld in te zamelen voor de opleiding van de hulphond. Het bedrag dat hiervoor nodig is, is nog niet bereikt.

Het verhaal van Mads, zijn moeder en zijn gezin raakte ons. Daarom rennen we met het hele gezin de Marktstadrun, om geld in te zamelen voor de hulphond voor Michelle. En jij kan ons daarbij helpen!

Wil jij ons sponsoren?

Geef dan je e-mailadres, telefoonnummer en het bedrag dat je wilt sponsoren aan ons door. Op 8 september lopen we alle vier de Marktstadrun. Als we alle vier gefinisht zijn ontvang je van ons een e-mail met de tijden en het verzoek het sponsorbedrag over te maken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het leven van dit gezin iets makkelijker wordt.

Lieke, Isabel, Eveline en Jeroen

Eveline Tijmstra: evelinetijmstra@gmail.com of 06-44933675
Jeroen Arends: Jeroen_Arends@hotmail.com of 06-24252624
Lieke Arends: lnmarends@gmail.com of 06-34859881

v.l.n.r. Oscar, Michelle en Mads
Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *