Theater de Purmaryn: Lieve mensen, wij missen u ook

Gepubliceerd door Eveline op

“Lieve mensen, wij missen u ook. Zorg goed voor uzelf en elkaar, we hopen u snel weer te zien”.

Een mooie boodschap op de website van theater de Purmaryn. Het theater is inmiddels een paar weken gesloten. De maatregelen rond het coronavirus hebben grote impact op alle theaters in Nederland, dit geldt ook voor theater de Purmaryn.

Iedereen die kaarten had voor een van de voorstellingen tussen 12 maart en 1 juni wordt op de hoogte gehouden over hun tickets. In eerste instantie wordt geprobeerd voorstellingen te verplaatsen. Een megaklus. ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Theater de Purmaryn ondersteund deze campagne die vanuit de culturele sector is opgezet. Hierbij wordt aan bezoekers gevraagd hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. Meer informatie hierover vindt u op de website www.bewaarjeticket.nl.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het programma van het volgend theaterseizoen, met alle onzekerheid die hierbij komt kijken. Een aantal voorstellingen zal in seizoen 2020/2021 ingehaald moeten worden. Nieuwe voorstellingen die al op de planning stonden kunnen misschien nog niet doorgaan. Desondanks werken medewerkers hard aan het nieuwe seizoen. Bewonderingswaardig.    

Daarnaast richt men de blik op vandaag met diverse activiteiten. Elke week een theaterquiz met een knipoog op de instagram pagina van het theater www.instagram.com/theaterdepurmaryn/ (te vinden onder hoogtepunten).

Op de actieve Facebook pagina www.facebook.com/theaterdepurmaryn/, worden fans regelmaat verblijd met initiatieven van de groepen: Fien en Teun die voorlezen, Scapino Ballet die mooie content biedt, mooie liedjes van Danny Vera.

Ook brengen tijdens deze coronacrisis veel artiesten, producenten en gezelschappen theater bij u thuis. Zo zette onder andere Diederik van Vleuten zijn solovoorstellingen op Youtube en brengen De Verleiders hun toneelstukken online. Op de website van theater de Purmaryn is een overzicht te vinden van verschillende voorstellingen die u nu thuis kunt bekijken: https://depurmaryn.nl/theater-bij-u-thuis

Houd voor het aanbod van het nieuwe seizoen de website in de gaten!

Lees de volgende keer over theater de Verbeelding in coronatijd. Ken je andere initiatieven waar ik digitaal of telefonisch een kijkje moet gaan nemen? Laat het mij dan weten in de comments.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *