Vissteiger als wijkinitiatief

Gepubliceerd door Eveline op

Naar aanleiding van een brief die bewoners schrijven aan het collegebestuur ga ik langs bij de bewonerscommissie van de Woonstate W.C.J. Passtoors aan de Karavaanstraat in Purmerend.

Tijdens het bezoek krijg ik mooie foto’s te zien van de grote vissen die bewoners gevangen hebben. Zij vissen voor het plezier en gaan zorgvuldig om met de dieren, die allemaal ook weer teruggezet worden in het water.

Omdat mensen graag vissen in het water naast het complex, maar het groen hier uit schuine gedeelten bestaat heeft de bewonerscommissie bij de gemeente gevraagd of er een vissteiger kon komen. Deze vissteiger is niet alleen belangrijk voor de bewoners van de Woonstate maar voor alle bewoners in de Weidevenne en zeker voor de buren rondom de Woonstate. Samen met de gemeente kon dit initiatief uit de wijk gerealiseerd worden.

Als dank voor de samenwerking schrijft de bewonerscommissie een brief aan het gemeentebestuur. Het is ontzettend leuk om zo’n mooie brief met een dankwoord te ontvangen van inwoners. In de brief geeft de bewonerscommissie aan dat de bewoners van de Woonstate dankbaar gebruik van deze vissteiger.

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *