Vooruit kijken bij Theater de Verbeelding

Gepubliceerd door Eveline op

Ook Theater De Verbeelding ontkomt niet aan de coronamaatregelen. De voorstellingen voor dit seizoen zijn allemaal afgelast.

Theater De Verbeelding (in P3) neemt in theaterland en in de stad een bijzondere plek in. Het staat bekend om haar veelzijdige en eigenzinnige programmering. Per jaar worden er zo’n 50 professionele voorstellingen georganiseerd. Dit theater draait op vrijwilligers. Ruim 60 vrijwilligers zijn actief bij de bar, techniek, vloer, coördinatie en programmering. Alles om ervoor te zorgen dat een kaartje voor de bezoeker zo laag mogelijk is in prijs.

Door de coronamaatregelen kwam er een abrupt einde aan dit theaterseizoen. Alle voorstellingen van dit seizoen zijn helaas afgelast. Er vindt volop overleg plaats tussen de podia en de gezelschappen of hun impresariaten of, en zo ja wanneer vervangende data kunnen worden gepland. Gekochte kaarten blijven geldig, gereserveerde blijven op naam staan.

Wil je alvast vooruitkijken naar de leuke voorstellingen die komen? Op de website worden links gedeeld van gezelschappen die De Verbeelding zouden aandoen, maar waarvan de voorstelling voor alsnog niet doorgaat. Zo zijn er online toch voorstellingen te bekijken of stukjes uit voorstellingen te zien. Alles hierover is te vinden op de website: www.theaterdeverbeelding.nl

Hopelijk gaan de deuren weer open bij de start van het nieuwe seizoen. Houd daarvoor de website in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *