Week tegen eenzaamheid 2017

Gepubliceerd door Eveline op

Eenzame mensen voelen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

Daarom organiseert het CDA Purmerend op zondag 1 oktober een ‘Kom erbij’ activiteit voor een ieder die het leuk vindt om wat voor reden dan ook een gezellig avondje weg te zijn. Te genieten van een theatervoorstelling door een Purmerendse theatergroep en samen wat te drinken.

Theater TOM speelt: achter iedere voordeur schuilt een eigen thuis

Nederland vergrijst en we blijven zo lang mogelijk “lekker thuis”. Dat moet ook wel want verzorgingshuizen zijn verleden tijd. Met een beetje geluk heeft u veel vrienden, familie en lieve buren, die als het nodig is goed voor u zorgen. Anders komt gewoon de Thuiszorg! Of is dat niet zo simpel?

Theater TOM neemt met een vette knipoog alle diensten van de thuiszorg onder de loep. Voortdurend zijn er nieuwe inzichten en werkmethodes om het de cliënt naar de zin te maken.

De cliënt is koning …Maar is dit wel haalbaar met alle regelgeving?

Programma

19.30 uur        Inloop met koffie en thee

19.55 uur        Welkom wethouder Eveline Tijmstra

20.00 uur        Voorstelling ‘Een eigen thuis’

21.15 uur        Drankje en hapje

22.00 uur        Einde

Locatie

Het Stamhuis, Kerkstraat 11, 1441 Purmerend

Aanmelden

U kunt alleen deelnemen aan de avond als u zich aangemeld heeft. Dit kan tot 27 september door een mail te sturen naar cda.purmerend@gmail.com. Er is plek voor maximaal 70 personen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie over eenzaamheid en over landelijke activiteiten op:

www.samentegeneenzaamheid.nl of facebook.com/samentegeneenzaamheid

Categorieën: Blogs

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *